Fietsreparaties


WAAROM BIJ ONS?

Omdat we een eerlijke prijs rekenen, een snelle service bieden, een ruime voorraad fietsonderdelen hebben en betrouwbaar te werk gaan. Ervaar de service zelf!

Over ons

FIETSREPARATIES

Is jouw fiets toe aan een onderhoudsbeurt of moet de fiets gerepareerd worden? Je bent bij ons aan het juiste adres, ook voor onderhoud en reparatie aan elektrische fietsen.

Fietsreparaties

AFSPRAAK MAKEN

Maak een afspraak voor een fietsreparatie of onderhoudsbeurt. We repareren jouw fiets snel én tegen een eerlijke prijs. En ja, we repareren ook elektrische fietsen!

contact
Snelle service

Wij repareren (elektrische) fietsen

Wij richten ons op het repareren en onderhouden van elektrische fietsen, stadsfietsen en kinderfietsen. Onze voorraad is afgestemd op deze type fietsen. Hierdoor kunnen we reparaties snel uitvoeren. In 9 van de 10 gevallen kunnen we jouw fiets binnen één of twee dagen repareren. Soms zelfs dezelfde dag al! Onderhoudsbeurten voeren we in de regel uit binnen een week. We repareren in mindere mate ook racefietsen & mountainbikes. Laat je fiets repareren bij Fietsenmaker De Ridder en ervaar de service zelf!

E-bike service

Bosch E-bike gecertificeerd

Elektrische fietsen met een Bosch motor kunnen wij, dankzij de samenwerking met Bosch, uitlezen, updaten & foutcodes verhelpen. Jaarlijks ontvangen we een training waardoor we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dit betekent dat we elektrische fietsen met een Bosch motor volledig kunnen onderhouden en repareren. We leveren dan ook alle originele Bosch onderdelen zoals displays, laders, motoren en accu’s. Bosch systemen worden gemonteerd op fietsmerken zoals: Gazelle, Pegasus, Stella, Dutch ID, Cube, Koga, Velo de Ville en andere merken. Neem gerust contact op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Ander elektrisch systeem?
Dan kunnen we de fiets ook prima onderhouden en repareren! Soms kunnen we specifieke onderdelen niet leveren, maar vaak kunnen we dat alsnog in orde maken.

4396

FIETSEN GEREPAREEERD IN ONZE WERKPLAATS

Voorraad

Onderdelen

We vinden het belangrijk dat jouw fiets weer snel in orde is zodat je weer op weg kan. Daarom hebben we een grote voorraad fietsonderdelen. Denk aan buitenbanden in verschillende kwaliteiten en afmetingen, binnenbanden, kettingen, zadels, versnellingskabels, spatborden, remonderdelen en meer!

Ben je opzoek naar een product om het vervolgens zelf te monteren en wil je ook advies voor de montage? Welkom, we helpen je graag!

Ophaalservice

Fietsreparatieservice voor Nieuwdorp, Lewedorp & Nieuw en Sint Joosland

Woon je in Nieuwdorp, Lewedorp of Nieuw en Sint Joosland of in een van de andere dorpen op Walcheren of Zuid-Beveland? We hebben met regelmaat klanten uit één van deze dorpen. Indien gewenst komen wij de fietsen ophalen tegen een kleine vergoeding. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.