FietsverhuurArnemuiden

Direct beschikbaarheid bekijken
Verken Zeeland op de fiets

Fiets huren Zeeland

Reserveer makkelijk en snel een elektrische fiets in Arnemuiden. Op onze betrouwbare en luxe elektrische fietsen ontdek je Zeeland moeiteloos! Zo is er een speciale pechhulp en is het ook mogelijk om de gewenste fietsen te brengen en op te halen tijdens je verblijf op een vakantieadres in Zeeland. Ontdek op de fiets mooie routes langs het Veerse Meer, over mooie dijkjes, door het pittoreske Veere of door het historisch centrum van Middelburg. Speciaal voor jou hebben wij daarom routes uitgestippeld door heel Zeeland, deze routes zijn gratis verkrijgbaar en in te laden in Google Maps.

Daarom huur je een fiets bij Fietsverhuur Arnemuiden:

De openingstijden voor de verhuur zijn:
Maandag t/m zaterdag 08:00 – 20:30

Let op! Op zondag is het niet mogelijk om de fietsen op te halen of terug te brengen. Ook bieden we dan geen pechhulpservice aan. Op zondag zijn wij gesloten.

Elektrische tourfiets

Op deze elektrische Pegasus fiets rijdt je moeiteloos een rondje Zeeland. De sterke Bosch Active lin Plus motor geeft een krachtige ondersteuning en de 500 watt accu geeft zo’n actieradius van 80 tot 100 kilometer. Daarnaast wordt de fiets aangedreven door een tandriem, wat de fiets ontzettend stil maakt. Puur genieten van de Zeeuwse natuur en zon!

Beschikbaarheid bekijken

Elektrische transport fiets

Wil jij samen met je kind(eren) genieten van het Zeeuwse landschap? Dan maak je een goede keuze met deze elektrische transport fiets! De fiets heeft een dubbele standaard en een stuurslot, zodat de fiets stevig staat. De Bosch Active line Plus motor geeft een krachtige ondersteuning! De zitjes zijn bij de prijs inbegrepen. Ook beschikbaar zonder zitjes.

Beschikbaarheid bekijken

Elektrische bakfiets

Dat is genieten voor jullie allemaal! De bekende elektrische Urban Arrow is bij ons te huur. Dit type fiets is erg populair, reserveer op tijd of neem telefonisch contact op voor de beschikbaarheid. In de bakfiets kan je twee kinderen meenemen. Daarnaast is de Urban Arrow voorzien van speciale beugels, waar je eenvoudig een maxi-cosi in klikt.

Beschikbaarheid bekijken
Gratis fietsroutes

Fietsroutes vanaf Arnemuiden

Wil je alvast kijken welke fietsroute bij jou past? We hebben drie routes samengesteld vanaf Arnemuiden. Deze routes zijn gratis beschikbaar. Alle routes bieden een mooie afwisseling tussen natuur en gezellige dorpjes en historische steden met voldoende horecagelegenheden. Geniet van de prachtige Zeeuwse natuur! Bekijk de fietsroutes:

Topkwaliteit elektrische fietsen voor de verhuur

Bij Fietsenmaker De Ridder bieden we enkel topkwaliteit elektrische fietsen aan. Dit zorgt voor meer comfort en fietsplezier. Dit betekent o.a. een hoge actieradius, vering, minimaal 7 versnellingen en sterke motoren om moeiteloos de duinen op te rijden. We vinden het belangrijk dat je kunt genieten van een heerlijke fietstocht zonder gedoe. Daarom bieden wij uitsluitend topkwaliteit fietsen aan en, als fietsenmakers, zorgen we ervoor dat we de fiets perfect onderhouden. Daarnaast bieden we gratis pechhulp aan. Dit betekent dat we je helpen om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. We komen met vervangen vervoer, we repareren de fiets ter plekke of verwijzen je door naar een lokale fietsenmaker. In dat laatste geval nemen wij de kosten op ons.

Ontdek Zeeland op de fiets

Arnemuiden is door zijn centrale ligging op de grens van Walcheren en Zuid-Beveland de ideale uitvalsbasis voor fietstochten in Zeeland door de natuur. Kies voor Fietsverhuur Arnemuiden en rij door pittoreske dorpjes zoals Veere of Domburg, fiets door het historisch centrum van Middelburg of geniet van de prachtige natuur in Walcheren. Lees meer over de omgeving.

Reserveer nu je fiets bij Fietsenmaker De Ridder

Wanneer je een elektrische fiets hebt gehuurd wil je natuurlijk een mooie fietstocht maken. Je kan de hierboven vermelde routes volgen of je eigen route plannen via FIKS, het fietsrouteknooppunt van Zeeland. Wil je onderweg even opladen of genieten van een versnapering en wil je zeker weten dat je de fiets kunt opladen? Plan je route dan langs één van de fietscafés in Zeeland.