Genieten op de familievriendelijke E-bike

Elektrische transportfiets huren Arnemuiden

Wil jij met de kinderen genieten van de Zeeuwse natuur? Reserveer dan makkelijk en snel een elektrische transportfiets in Arnemuiden. De elektrische transportfiets is de ideale fiets om samen met de kinderen de prachtige natuur van Zeeland te ontdekken. De elektrische transportfiets is ideaal voor ouders die op zoek zijn naar comfort en veiligheid tijdens het verkennen van de prachtige regio rondom Arnemuiden. Het is de perfecte e-bike voor een zorgeloze en soepele rit met de kinderen. Reserveer nu jouw elektrische transportfiets bij Fietsenmaker De Ridder en maak je klaar voor een prachtige fietstocht op de e-transportfiets met het hele gezin.

Elektrische moederfiets/transportfiets:

  • Sterke Bosch middenmotor
  • Actieradius van ongeveer 60 km
  • Zitjes en mand bij te boeken
  • Verstelbare stuurpen en zadelpen

Prijzen en reserveren

Bekijk hieronder de prijzen en beschikbaarheid van de elektrische transportfiets en reserveer direct online.

Contact

Vragen over de fietsverhuur? Neem contact op via 0625320703.

Luxe elektrische transportfiets met Bosch technologie

Op weg met de kids op de betrouwbare elektrische transportfiets

Naast de nieuwe, betrouwbare e-bike kun je bij ons ook een elektrische transportfiets huren in Zeeland. De elektrische transportfiets is ideaal voor het meenemen van boodschappen, luiertassen en natuurlijk de kinderen. Op deze fiets kun je 2 kinderen vervoeren. De E-bike (Cortina E-Common Family) is uitgerust met een Bosch ActiveLine+ middenmotor en biedt daarom enorm veel rijcomfort. Deze krachtige en stille motor levert een comfortabele rijervaring. De brede banden die de elektrische transportfiets heeft dragen daaraan ook bij. De bediening van het elektrische gedeelte gaat via het display aan de linkerzijde van het stuur. Door deze krachtige motor rij jij met de kinderen achterop moeiteloos door het Zeeuwse landschap en rij je gemakkelijk tegen de Zeeuwse wind in. De elektrische transportfiets heeft een 500 wattage accu, wat je een actieradius biedt van zo’n 60 kilometer (afhankelijk van de omstandigheden).

De elektrische transportfiets heeft hydraulische schijfremmen. Dat houdt in dat je de remkracht kan doseren en niet al te veel kracht hoeft te zetten. Wil je elektrisch fietsen zonder kinderzitjes? Dat kan ook met deze fiets! De stoeltjes klikken we er eenvoudig voor je op of af. Geniet samen met de kinderen van een dagje weg op de elektrische transportfiets in Zeeland.