Informatie over fietsverhuur


BEZORGING OP LOCATIE

Ontdek het gemak van fietsbezorging op locatie! Laat de e-bikes thuis, bij jouw vakantiebestemming of op een andere gewenste locatie bezorgen. Neem voor de bezorging contact met ons op.

Bezorging op locatie

FIETSROUTES

Wil jij de Zeeuwse natuur en alle leuke steden en dorpen in Zeeland zoals Zoutelande, Domburg en Middelburg ontdekken? Dat kan! Volg één van onze gevarieerde fietsroutes en ga op pad.

Fietsroutes

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je vragen over de fietsverhuur? Bekijk de veelgestelde vragen en misschien is er daar wel antwoord op je vraag. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag met het beantwoorden van je vraag.

Veelgestelde vragen
Weg op de fiets

Zeeland ontdekken via onze fietsroutes

Zelf een leuke fietsroute uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Wij helpen je daarom op weg. Bij het huren van een elektrische fiets kan je een route aanvragen. Deze fietsroutes gaan langs prachtige dorpen en steden zoals Middelburg, Goes, Domburg, Westkapelle en Zoutelande. Maar ook kun je zo de prachtige Zeeuwse natuur ontdekken met de wijde boomgaarden, sfeervolle duinen en prachtige landerijen. We hebben routes door de Bevelanden, langs de Zeeuwse kust en zelfs over het water. Kies zelf de route die jij het leukste vindt.

Bekijk de fietsroutes
Fietsen bezorgen op locatie in Zeeland

Bezorging op locatie

Wil je jouw fiets op locatie laten bezorgen? Ontdek dan de bezorgservice in Zeeland van Fietsenmaker De Ridder. Wij bieden je de vrijheid om te kiezen waar je jouw gehuurde fiets bezorgt wilt hebben. Of het nu bij je thuis is, bij jouw vakantie accommodatie of zelfs bij een bezienswaardigheid in Zeeland, onze bezorgservice staat voor je klaar. Zo kan jij direct aan jouw fietsavontuur beginnen, waar je ook bent.

Bezorging op locatie