FietsverhuurArnemuiden

Direct beschikbaarheid bekijken
Genieten op de E-bike

Elektrische fiets huren Arnemuiden

Reserveer makkelijk en snel een elektrische fiets in Arnemuiden. Vanuit Arnemuiden rij je een mooie ronde langs het Veerse Meer, langs mooie dijkjes, door pittoresk Veere of het historisch centrum van Middelburg. Dankzij de centrale ligging van Arnemuiden kan je genieten van het beste van het Zeeuwse landschap. Kies voor de rust en de landelijke gebieden door een route richting Goes te rijden of kies voor de prachtige vergezichten over de zee en de vele horecagelegenheden langs de kust.

Daarom huur je een fiets bij Fietsverhuur Arnemuiden:

 • De E-bikes hebben een actieradius van 80 – 100 km
 • Topkwaliteit E-bikes met sterke middenmotor
 • Ruime openingstijden
 • Makkelijk met de hand verstelbare stuurpen en zadelhoogte.
 • Mogelijkheid om pechhulp bij te boeken
 • Bezorging & ophalen op locatie is mogelijk
 • Extra opties zoals: fietsroutes, helm, fietstassen en hondenkar
 • Kijk hier voor het huren van een elektrische bakfiets (Urban Arrow).

Reserveer hier eenvoudig jouw fiets.

De openingstijden voor de verhuur zijn:
Maandag t/m zaterdag 08:00 – 20:30

Let op! Op zondag is het niet mogelijk om de fietsen op te halen of terug te brengen. Ook bieden we dan geen pechhulpservice aan. Op zondag zijn wij gesloten.

Extra comfort

Kies jouw extra's

Wij, Fietsenmaker De Ridder, proberen het jou zo comfortabel mogelijk te maken! Daarom kan je bij ons extra’s bij boeken. Nadat je de fiets geselecteerd heb, krijg je de mogelijkheid om de volgende service bij te boeken.

 • Fietstassen
 • Pechhulp
 • Fietshelm
 • Fietsroutes
 • Hondenkar
 • Bezorging & ophalen op locatie

Wil je alvast kijken welke fietsroute bij jou past? We hebben drie routes samengesteld die alle drie ervoor zorgen dat je kan genieten van een prachtige fietsroute door de Zeeuwse natuur! Bekijk de verschillende fietsroutes:

Geniet van Zeeland op de elektrische fiets!

Langs de Zeeuwse kust

Fietsroute 'Rondje Walcheren'

Walcheren staat bekent om de mooie goed onderhouden fietspaden. Veelal zijn de fietspaden gescheiden van de autoweg, waardoor je rustig en ontspannen kunt fietsen. Voor een route langs de Zeeuwse kust is Arnemuiden de perfecte uitvalbasis. Rekening houdend met de wind kan je deze fietsroute tegen de klok inrijden of met de klok mee. De route brengt je langs prachtige uitzichten over zee, de hoogste duinen van Nederland (Dishoek) en door een mooi natuurgebied. Tijdens deze route doe je alle mooie dorpen en steden aan van Walcheren zoals Vrouwenpolder, Oostkapelle, Domburg, Zoutelande, Vlissingen en Middelburg.

Totale afstand: 60 kilometer
Omgeving: Vlak terrein met kleine klimmetjes, uitzicht over zee, zeer goede fietspaden, veel horecagelegenheden onderweg
Bijzonderheden: Zeedijk bij Westkapelle, hoogste duinen van Nederland bij Dishoek, boulevard bij Vlissingen, natuurgebied de Manteling van Walcheren
Kosten fietsroutekaart: 2,50

Fietsen & varen

Fietsroute 'Met het pondje over'

Vanuit Arnemuiden kan je verschillende kanten op fietsen. Zo kan je richting het Veerse Meer, met het pondje over bij Kortgene, richting de Schotsman om daar weer met de boot over te steken naar Veere. Vervolgens fiets je via Kaasboerderij Schellach en Middelburg terug naar Arnemuiden.

Totale afstand: 40 km
Omgeving: Natuurlijke polder omgeving, zeer goede fietspaden, voldoende horecagelegenheden
Bijzonderheden: 2 x oversteken met de pond, prachtig uitzicht over het Veerse Meer, pittoreske Veere
Kosten fietsroutekaart: 2,50

Rust & Zeeuwse natuur

Fietsroute 'Bevelanden'

Wil je genieten van puur Zeeuwse natuur én Zeeuwse rust? Kies dan de langste route! Deze route leidt je door een prachtig uitgestrekt poldergebied naar de Westerschelde en naar Goes. In het voorjaar staan de boomgaarden prachtig in bloei. Als afsluiter fiets je langs het Veerse Meer wat ook een mooi uitzicht biedt.

Totale afstand: 70 km
Omgeving: Zeer rustig, vlak terrein, polderweggetjes delen met auto’s, het kan even duren voordat je weer een horecagelegenheid tegen komt.
Bijzonderheden: Prachtig uitzicht over de Westerschelde, de Meerkoet bij Wolphaartsdijk, Historisch centrum van Goes
Kosten fietsroutekaart: 2,50

Luxe E-bikes met Bosch technologie

Geniet van een betrouwbare verhuurfiets

Om er zeker van te zijn dat u een dag heerlijk kunt genieten bieden wij nieuwe, betrouwbare fietsen aan. De fietsen zijn uitgerust met de nieuwste Bosch E-bike technologie en bieden een enorm luxe rijcomfort aan. De E-bike (Pegasus Siena E7F Belt Disc) heeft een krachtige, stille Bosch motor. De bediening van het elektrische gedeelte gaat via het display en via de bedieningsunit aan de linkerzijde van het stuur. Dankzij de krachtige motor waarover de E-bike beschikt rij je nagenoeg moeiteloos de Zeeuwse dijkjes op en rij je gemakkelijk tegen de Zeeuwse wind in. Dankzij de brede banden en verende voorvork biedt de fiets een uitstekende comfort. De E-bike is voorzien van een zware 500 wattage accu. Dit betekent een actieradius van 80 tot 100 kilometer, uiteraard is dit afhankelijk van de omstandigheden. Bereken (kies dan voor Bosch Systeem 2 onder ‘E-bike’ en selecteer de 500 wattage accu) hier zelf de actieradius.

De Magura remmen werken op hydrauliek. Hierdoor kan je de remkracht goed doseren en is het niet nodig om zelf kracht te zetten. Daarnaast beschikt de fiets over een tandriem. Het voordeel hierbij is dat de tandriem stiller is dan een ketting en de kleding niet vies wordt. De tandriem is namelijk vrij van olie. Geniet van een dagje weg op de E-bike in Zeeland.

Wanneer je een elektrische fiets hebt gehuurd wil je natuurlijk een mooie fietstocht maken. Je kan de hierboven vermelde routes volgen of je eigen route plannen via FIKS, het fietsrouteknooppunt van Zeeland. Wil je onderweg even opladen of genieten van een versnapering en wil je zeker weten dat je de fiets kunt opladen? Plan je route dan langs één van de fietscafés in Zeeland.