Bezorging op locatie

Jouw elektrische fiets op locatie

Bezorging op jouw locatie

Wil jij jouw fiets op locatie laten bezorgen? Dat kan met de bezorgservice van Fietsenmaker De Ridder. In Zeeland kan je jouw elektrische fiets op locatie ontvangen. Of je nou thuis, op je vakantiebestemming of bij een bezienswaardigheid in Zeeland de fiets wil laten bezorgen, wij regelen het. Kies je eigen route en ontdek de eigen regio. Bezoek de prachtige natuur of juist de leuke dorpen en steden in de regio. Wij rekenen één bedrag voor bezorgen én ophalen. Zo begin je direct aan jouw fietsavontuur, waar je ook bent.

De openingstijden voor de verhuur zijn:
Maandag t/m zaterdag 08:00 – 20:30

Let op! Op zondag is het niet mogelijk om de fietsen op te halen of terug te brengen. Ook bieden we dan geen pechhulpservice aan. Op zondag zijn wij gesloten.

Bekijk hier alle details

Spelregels en tarieven

Tarieven:

  • Binnen 10 km: €30
  • Buiten 10 km: prijs afhankelijk van locatie

Locaties die binnen de straal van 10 km vallen zijn bijvoorbeeld Veere, Wolphaartsdijk, Middelburg, Arnemuiden, Nieuwdorp, Nieuwland & Lewedorp, maar ook vakantiebestemmingen Oranjeplaat, Harbour Village & Fletcher Hotel, minicamping de Zonnekoningin en diverse B&B’s.

Spelregels:

  • Tot 6 fietsen geldt hetzelfde tarief. Het maakt daarmee niet uit of er 1 of 6 fietsen besteld worden.
  • Bij het bezorgen van een elektrische bakfiets hanteren wij een apart tarief van €50,- binnen een straal van 10 kilometer.
  • De fietsen worden bezorgd én opgehaald.

Neem contact met ons op voor grotere afstanden of andere vragen over de verhuur.