Over ons


Fietsreparatie & Fietsverhuur

Fietsenmaker de Ridder

Welkom bij dé Fietsenmaker van Arnemuiden! Sinds 2012 hebben wij duizenden fietsreparaties uitgevoerd. Eerst ben ik, Guido de Ridder, begonnen met het repareren van enkele fietsen in de maand. Destijds deed ik dit naast mijn studie en later naast mijn baan bij TMC. Doordat de klantenkring hard groeide ben ik eerst een dag minder gaan werken bij TMC en later nog een dag minder. Uiteindelijk kreeg ik het zo druk dat ik begin 2023 volledig zelfstandig ondernemer ben geworden. Hierdoor heb ik meer tijd om het fietsreparatiebedrijf uit te bouwen. Voorheen stonden wij bekend als Guido de Ridder – Fietsen. Begin 2023 is besloten om deze naam te wijzigen naar Fietsenmaker De Ridder, deze naam is korter en duidelijker!

Wij richten ons op het repareren van fietsen. We zijn niet merk gebonden en repareren alle merken fietsen waaronder Stella fietsen en andere fietsen die via internet zijn gekocht. Dit zorgt ervoor dat je niet persé terug hoeft naar de winkel/fabrikant waar de fiets gekocht is. Dit scheelt je een hoop tijd en gedoe!

Bosch E-bike service

Elektrische fietsreparaties

We repareren veel elektrische fietsen en leveren hier ook originele onderdelen voor. Inmiddels zijn wij een aantal jaren Bosch E-bike servicecenter. Dit betekent dat we in direct contact staan met Bosch om elektrische problemen om te lossen en kunnen het hele assortiment originele Bosch onderdelen leveren. Daarnaast verwerken we alle garantiegevallen voor Bosch. Dat betekent dus ook dat wanneer je de fiets bij een fietswinkel in de buurt of verder weg hebt gekocht wij garantie gevallen verwerken van de onderdelen.

Reparaties ook in de avond

Snelle fietsreparaties

Door de focus op het repareren van (elektrische) fietsen creëren we verschillende voordelen. Zo repareren wij fietsen razendsnel, vaak is jouw fiets dezelfde week gerepareerd of onderhouden. Lekke band? Dan is de fiets vaak dezelfde dag of de werkdag erna gerepareerd! Ook repareren wij in de avond, waardoor we snel kunnen schakelen. Daarnaast hebben we veel producten op voorraad waardoor we jou snel kunnen helpen. Het repareren van een fiets is ook een stuk duurzamer dan het aanschaffen van een nieuwe fiets. Daarnaast bespaart je dit ook nog eens flink geld!